fredag 11 februari 2011

Väderboven slår till igen!


Ingen innerstadsbuss i sikte 'pga halka' men IKEA-bussen går alltid verkar det som! Nu väntar jag på tåget som ska ta mig hem. Verkar vara strömavbrott överallt o inte bara mellan Gullmarsplan o Hagsätra.

3 kommentarer:

  1. :-) IKEA är väl lite mer praktiska, har kanske snökedjor. Igår kväll var all busstrafik avstängd från Nynäshamn till Märsta ungefär. Tågen stod still. Slagstafärjorna hade kraschat och på E4an var det stopp i timmar pga långtradare på tvären. Vi kan konstatera att vi bor i ett vinterland och att Stockholm inte skiljer sig nämnvärt från Norrland utom i utrustning då;-)Så tågen stod still idag med? Cykla är inget alternativ och inte att gå långt heller på isiga gator. Vi får införa häst och släde, sparkstöttingar m m i storstan.

    SvaraRadera
  2. IKEA-bussarna är säkert utrustade med platta paket så chauffören kan bygga ihop dubbdäcken "Piggelin" och snökedjan "Kerstin" utan större problem. Dessutom får de ju sälja massvis av servetter, värmeljus och varmkorv om enda stället folk kan åka till är IKEA. Smålänningar är inte dumma :)

    SvaraRadera
  3. Hahaha! NI är inte dumma. Jag läste högt för maken och han skrattade bullrande från magen. Vi snackade för övrigt om detta. Jag tror att jag ska lägga upp några mer bilder från gårdagens äventyr...väder berör alla. :-D

    SvaraRadera