torsdag 15 oktober 2009

Kyrkovalsresultat

STORT TACK till alla er som röstat (kryssat) mig i kyrkovalet!
Jag har fått flera fina kommentarer och till och med någon som kollat in denna blygsamma blogg. Det visar sig särskilt tydligt i kyrkovalet exakt hur viktig en enda röst kan vara. Flera ledamöter har blivit "uppkryssade" i val till församling, stift eller nationell nivå.
För er som är kyrkmuppar liksom jag kommer antagligen några inlägg i nästa vecka från kyrkomötets andra session, det torde bli ganska livliga diskussioner!
Vill ni se valresultaten? Kolla in den här länken. Det är lite krångligt att se hur många kryss en viss person fått men klicka på fler rapporter längst ner på varje nivå så kan man få flera typer av statistik.

AB IMO PÉCTORE - UR HJÄRTATS DJUP
NANNA

Inlägg på klassbloggen...

Skrev en hälsning på klassbloggen, här är det om ni känner för att läsa det!

Kram - Ab imo péctore
NANNA

Trött hälsning

Idag var trevlig men lång, var inte hemma förrän kvart i åtta, nu har jag och maken haft myspys med te i köket och man känner sig lite mer mänsklig.
Jag har till och med en liten stund att sitta ner och sköta mailen och skriva lite här.
Det är galet att vissa vänner jag har orkar skriva så regelbundet - fantastiskt. Det är framförallt Anna som gör det, i princip varje dag - och väldigt ofta är det bild med från någon promenad i en vacker trädgård eller dagens inköp etc. Själv orkar jag knappt borsta håret liksom...haha
Kramar!

Bra just nu:
  • Ledig morgondag!
  • Inköpt lampor på Ikea.
  • Det går framåt i hemmakaoset!
Bu just nu:
  • Jag vill läsa lite mer kyrkomöteshandlingar innan nästa vecka.
  • Det finns för lite mjölk hemma, knappt till teet.
AB IMO PÉCTORE - UR HJÄRTATS DJUP
NANNA