söndag 30 november 2008

Elias Beanie

Här kommer bilderna på beanien, en slags mössa som är väldigt stor och hänger som en påse i nacken.

När jag började la jag på reliefmaskor och jag var nöjd hela vägen men efter en stund blev det uppenbart att mössan blev väldigt stor. Jag funderade till och med på att göra om den till en väska. Ja ni fattar. Bilden nedan är från den tiden...

Efter att Elias sagt att han absolut ville ha just den här och att den "inte alls" var för stor började jag minska antalet maskor och fick genom det lite mer "svampform" på kreationen. Nedan kan ni se bilder på slutresultatet. Elias är supernöjd och då är jag också det!



Här är han - så snygg...men jag vet inte om det verkligen är mössan som gör det?!

ab imo péctore - ur hjärtats djup

Goda Nyheter 3

Efter en helg med mina vänner sedan länge kommer jag ihåg hur det är att ha vänner. Goda nyheter, vänskapen.

Det är svårt ibland att hinna med att träffa folk, det känns lite som att jag åker fram och tillbaka mellan A och B medan livet forsar fram - vänner och vänskap stoppar till lite mitt emellan och man påminns hur det ska vara att leva.

Tur att man har sin make och barnen och VÄNNERNA.

I helgen var vi tjejer från kören på Smådalarö där Prästfruföreningen (ja det finns fortfarande en sådan, fast man kan vara med i den om man är en kvinnlig präst också, samt är utan make/maka) har ett ställe som heter Mariastugan. Där finns det hästmyror i badrummet och ett handfat man inte kan använda men också en mängd sängplatser, öppen spis och närhet till vatten.
Vi dansade i sängen till Tangomusik (se bild), åt god mat och firade Sonia som fyllde år.
Underbart! Tackar! Det behövde jag...

ur hjärtats djup, Nanna