onsdag 26 oktober 2011

Dags att sova!

Så nu är klockan 00:32 och jag har blivit insläppt av en snäll väktare (det finns ingen personal i expen under natten på det här hotellet, man ringer 801 och pratar med man i bil och grön basker) som försökte skämta om att jag tappat bort nyckeln . Han testade också så att jag inte bara hittat på att jag inte kom in i korridoren.
Han kollade leg och rumskort och så gick vi upp alla trapporna (det finns ingen hiss på det här hotellet) till mig. Tack till väktaren!
När jag kommer in i rummet är jag übertrött. Jag möts av detta meddelande:
"Tyvärr kunde vi inte ordna upp problemet med din dusch idag. Du kan använda duschen i korridoren i stället. Susanne, husmor"

Tack för den ni! Haha. Jag kan ju inte gå ut heller, ur rummet utan att behöva ringa min polare väktaren igen. Så nu måste jag, om jag vill duscha (min rumsdusch är så het att man skållar sig, den går inte att vrida ner under 45 grader celcius. Blandaren har gått sönder på något sätt, jag duschade som en kanin på speed), ställa upp min dörr med några skor eller en stol eller något liknande medan jag duschar på andra sidan korridoren. Innanför ett pentry som finns där. Inte klokt vilken vistelse på hotellet!

Imorgon ska jag käka frulle med Jerry. De har i alla fall en trevlig frukostbuffé på det här hotellet. Alltid något.
God natt!

AB IMO PÉCTORE - UR HJÄRTATS DJUP NANNA

Sent på kyrkomötet

Och så var det seminarier idag på kyrkomötet, frivilliga förvisso men jag gick villigt till Kyrkans hus här i Uppsala och fick en dos inspiration, eller ja, statistik.
Sedan hände det som jag inte trodde skulle hända. Efter att ha eftersnackat ett tag med kyrkomötesvänner på Meza's gick jag hem. Nu har jag suttit i en halvtimme och inte kunnat komma in i mitt rum. Mitt kort har slutat fungera! Fungerar inte på ytterdörr, korridordörr eller min rumsdörr! Gah! Jag vill sova!
Det får bli någon annan dag verkar det. Nu är det i alla fall någon på väg att hjälpa mig in. Hoppas detta går ganska fort i alla fall...återkommer med uppdatering.
AB IMO PÉCTORE - UR HJÄRTATS DJUP NANNA