onsdag 1 december 2010

NANNAS JULKALENDER - 1 DECEMBER

Ja, så var så julkalendern igång på TV (ja, jag tillhör dem som fortfarande skriver med versaler) och överallt finns påminnelserna om att vi går emot jul.
I vårt hus har barnen, som numera är stora, fått chokladkalendrar och på många företagssidor (t.ex. den här) finns julkalendrar som blinkar och glittrar. Och jag vill ju inte vara sämre så jag sätter också igång en egen julkalender.
Fram till och med den 24:e december skriver eller delar jag med mig av något på mina bloggar. Om du brukar läsa min blogg här så finns det en direktlänk till luckan/inlägget där det finns om det inte är ett inlägg för just den här bloggen. Hoppas ni hänger med på den här resan!

Jag tror faktiskt att det här kommer att bli riktigt jobbigt det här projektet men jag ska försöka genomföra det så gott det går! För att organisera mig lite inför det här har jag tänkt att temat för min julkalender ska vara ”alla goda ting är 3”. Jag blev inspirerad av de tre vise männen som kommer med gåvor till Jesusbarnet och de allra flesta inläggen kommer att vara tre i samma kategori. Det här verkar krångligt men det är det nog inte sedan – hoppas bara att ni tycker att det blir kul. Det här inlägget är första luckan och inte så kul men imorgon blir det bättre hoppas jag.

VÄLKOMNA TILL MIN JULKALENDER!

AB IMO PÉCTORE - UR HJÄRTATS DJUP NANNA