torsdag 10 september 2009

Lite om resan till Norge


Min skola åkte till Norska fjällen, på gränsen till Sverige för att lära känna varandra, genomföra pilgrimsvandringar eller lära oss tälta och brassa käk i primus-kök. De olika kurserna hade lite olika saker som fokus men den främsta var att alla grupper/klasser skulle lära känna varandra. Det är andra gången jag är där och denna gång som pedagogstuderande.

Jag vill dela lite bilder därifrån för att ni ska få en chans att se en liten portion av min upplevelse.
Enjoy!

Det här är mitt rum som jag delade med Moa och Suzzanne från min kurs! Digga in det tidstypiska paret som spanar upp i skidbacken! Och Moas strumpor som gör fjällhyttekänslan komplett! :)

Det blev en del egen reflektion och omgivningarna är inspirerande. Här sitter Patrice från FP och kollar in fiskodlardammen. Hon ser nästan ut som Bauer's Tuvstarr där hon sitter - bara hon inte tappade någonting!

Det var inte bara stillhet och reflektion, några blev också skadade under veckan. På detta foto är det stackars Olof vars armbåge fick genomgå ett smärtsamt möte med en fjällbrant, man måste ju dock gilla armkroken!

Här står tre män och ser liiite oroliga ut - ser ni röken?! Det blev väldans blöta spån på hela vår tänkta glödbädd. Till slut löste vi det med en skärbräda och en hel del energiskt fläktande. Belöningen = perfekt glödbädd!

Här syns supersöta Anni som går grundkursen och Hasse. Vår grupp hittade en specialpotatis! Uppenbarligen är det potatisarnas motsvarighet till stigmatisering!

Jag själv hamnade inte på fotografierna särskilt ofta - det här fotot är tagit i samband med att vi gjorde all basmatsförberedelse. En supertrevlig grupp - vi skrattade väldans mycket under dagen och gjorde a damn fine job! Check out mitt örhänge - jag diggar det - och det ger mig lite vildmarkskänsla ;)

AB IMO PÉCTORE - UR HJÄRTATS DJUP
NANNA