onsdag 5 november 2008

Presidenter och bostadsrättföreningens styrelse

Alla kommenterar presidentvalet i USA och man vill ju inte ligga efter. Det verkar som att alla är nöjda med Obama som segrare...och det kan man förstå. Speciellt i Europa tror jag att det finns en tydlig misstänksamhet, om inte öppet förakt, för Bush. Obama känns mycket mer trygg och det är ju härligt paradoxalt ehuru han är en valsegrare som så många, innan valet, trodde var helt omöjlig.

Det är den sanna amerikanska drömmen - du är din egen lyckas smed!
Och Obama visade att man kan.

Stockholms domprost, Åke Bonnier kommenterar valet i sin blogg...han nämner Martin Luther Kings I have a dream och jag måste säga att det är en väldigt lämplig association i mitt tycke. Wake up, wake up where ever you are! Nu har det redan hänt grejor på andra sidan Atlanten...hoppas att Mr O's presidenttid leder mot än fler positiva förändringar!

Det är annars svårt att tänka på läget i världsekonomin eller historiska val eller tv-program osv.
Istället för att fokusera på världsläget är det istället bostadsrättföreningens läge vi i hushållet måste lägga energi på.

I vår förening är det tumult. Det är ingen reda och ingen ro.

Vi som bor i detta kvarter på Söder i Stockholm vill ju bara bo och leva och bo och leva. Kan folk inte sluta skrika och se till att bovar hamnar bakom lås och bom och att rediga människor utan giriga baktankar kan se till mer verklighetsförankrade förändringar här på vår gård.

Brev och PM från en framtida styrelse innehåller förhoppningsvis som mest upphetsad information kring cykelställ på gården och inte information kring ekobrottslighet...ge oss styrka!

AB IMO PÉCTORE

Imorse låg dimman tät över Stockholm och min svärson tog några nästan "utomjordiska" bilder från vår balkong ner mot innergården. Tänk vad friden kan svika ögat.