fredag 11 september 2009

What's going on...

Ett:
Kyrkovalet 20 september! Rösta. Rösta på vad ni vill. Jag kommer att rösta på (s) och mig själv. Jag tycker att vår valkampanj i år är superbra och vi är taggade inför nya fyra år! Kolla in några nomineringsgrupper innan ni röstar och välj det som känns rätt för er - men framförallt - se till att inte missa röstningen. Från 16 år och tillhörig Svenska kyrkan har rösträtt. Se till att rösta lokalt så att ni får rätt valsedlar - det går inte att rösta om i det här valet!

Två:
Ediths begravning. Sången gick bra, jag klarade mig från tårarna, skönt (Sjöng Jag är hos dig min Gud Ps 607 i Svenska psalmboken). Har varit ett stressmoment senaste veckan. Nu klart och det var en fin högtid. Första gången med katolsk rit för min del.

Tre:
Skriva och läsa och plugga. Det är en del att dona med för skolan, det mesta är dock väldans roligt! Jag fick hem en väldig hög med nya skolböcker i eftermiddag, de luktar så där gott som böcker gör. Dessutom hade jag beställt två saker till mig själv, en antologi med Mumintexter (såå fin och med en massa färgbilder och fint utvalda texter) och något som heter Författarkortleken som jag ska testa (man skriver fritt utifrån ett kort).

Extra tack till alla som var med på den knäppa pubrundan i Sigtuna stad (ja det blev faktiskt en runda, trots platsen, tre pubar) i veckan! Galet roligt!

Bra just nu!
Kolla in Mr Pat's blogginlägg! Det är härligt med passionerade åsikter - fram för mer sånt! Du hittar adresslänken under kompisbloggare här intill till vänster.

Bu just nu!
Att människor inte tar i varandra för att de är rädda för svininfluensan. Så konstigt och helt omänskligt beteende i förlängningen. Vi behöver varandra. Svininfluensa eller inte.

AB IMO PÉCTORE - UR HJÄRTATS DJUP
NANNA