fredag 5 juni 2009

Tillsammans!!!

Såå härligt är det att ha vänner hemma på grejor!!
Jag och Matts har haft två pangkvällar på raken!

Igår funkade inte vår nya uppkoppling och Sverre lovade komma och fixa (för övrigt så trixade han till så att vi idag kunde få igång allting! Tackar!). När jag var ute på ett litet ärende ringer Karin och frågar om hon kan komma på en kopp te. Javisst!

Det hela artar sig så att Karin och Emma skulle köpa lax och käka middag och gör det - fast hos oss. Matts, Karin, Emma, Sverre och jag. En härlig blandning av skapande (Emma målade bla fladdermöss och Karin övade solon medan jag virkade. Sverre trixade med telefonjacket och Matts drack vin) och sång! Hääärligt.

Idag var det dags igen. Bamse och Robin och Ricky kom över och spelade krigsspel med Matts. Elias kom över och gjorde fysikläxa i sista sekunden. Kajsa som som en öldränkt katt och sedan hennes kompis Cathrine (det är ballt med egyptierlooken!). Alla i en salig blandning med öl och glatt prat emellan krigandet på köksbordet! Hääärligt igen.

Tack alla vänner. Tack för tiden här på jorden och att ni förgyller den!

Ur hjärtats djup (Ab imo péctore "är ni såna där intellektuella?"), Nanna <3

ps. en hälsning till alla fyllon med brustna hjärtan: Kämpa på och gråt ibland, trots att ni är coola snubbar. Hoppas att ni finner vägen hem till Ropsten via Mörby C. Ni ska se att hjärtat läker ändå. Nångång. ds.