söndag 15 augusti 2010

Tjockis?


När kvinnan med den vita plastkassen gick förbi mig väste hon tjockis. Hon trodde nog att jag inte skulle höra eftersom jag hade lurar i öronen. Men jag hörde. Taskigt sagt vill jag bara säga! Du borde veta bättre. Gör jag sådant själv då? Och efter lite fundering så...näej. Det är inget kul, varken att höra glopord eller att uttala dem.

3 kommentarer:

  1. Alltså, normala är inte människor som tilltalar någon så eller har behov att vräka ur sig sånt. Du får se det som att hon hade någon form av problem, men otrevligt!

    SvaraRadera
  2. Förresten det senaste i stan är gym-bantningsfirmor som går fram till EN i en grupp och ger sitt kort, till den som de tycker är lite kraftig. De är anmälda till DO nu.

    SvaraRadera
  3. Det får mej att tänka på när jag var på väg till jobbet en tidig morgon i Kista och en kaxig typ 14-åring sa tjockis till mej - vad han inte visste var att jag var ett pms-monster och jag blev verkligen okarakteristiskt arg och sa 'Vad sa du? Så där säger man inte till folk!' varpå hans kompis sa 'alltså ursäkta honom, han är altså typ, lite dum i huvudet'. Då började jag skratta. Men fortfarande tänker jag på att det var en ganska rolig episod, just för att jag blev så arg, jag brukar annars vara lite smårädd för kaxiga tonåringar :)

    Jag rekommenderar det, nästa gång, säg, 'vad säger du männska!'

    :)

    SvaraRadera