torsdag 17 juni 2010

En spröd liten tantröst: Hjääälp.

Underbart - en nostalgiklassiker, särskilt för mig och mina vänner från församlingspedagogen.

Bara för att det är så roligt. Dessutom är den som hämtad från en dag på Stocksundsgården där det luktade som i Gula Salongen (vårt gamla klassrum) och där jag en gång fick säga till en ung tjej som just vattnat ALLA 25 plastväxterna att hälla ut alla vatten igen. Hårt, men rättvist.

5 kommentarer:

  1. Åh elefantbyxorna :) Det var länge sen ...

    SvaraRadera
  2. Haha, ja. Men de blir aldrig omoderna, verkligen chict. ;-D

    SvaraRadera
  3. Men åh, jag har inte kunnat kommentera det här inlägget, det har inte funkat. Men jag skrattade mycket när jag såg det.. ville bara säga det. "Finns det ingen som kan hjääääälpa mig?!" ropar Nanna fastlåst av väskrem och sjal och ryggsäck :-) Saknar Gula salongen, läbbiga gymmet, aluminumjackor och vindskyddet.

    SvaraRadera
  4. Haha, ja...förutom alla gånger du trasslat ut mig måste jag säga att det värsta var paniiiken över att ha en stängd jacka ÖVER ryggan - helt overkligt, vad hände liksom. Eller när jag ramlade ner mellan Marias soffa och Mias luftmadrass. Gulp!
    Jag tycker att det är konstigt att livet förändras så drastiskt så fort och det känns som om flera är så inne i sitt arbete att de liksom inte hinner tänka efter - så är det iaf för mig.
    Puss!

    SvaraRadera
  5. Tack Nanna <3 Ja nu har jag i alla fall fått tag i den skyldige, det var väldigt spännande så länge det varade :) Till slut fick jag i alla fall ett erkännande i en ny kommentar. Kram till dig!

    SvaraRadera